WwW.RadioKissStar.tK ........... WwW.KissStarLive.tK .......WwW.Kiss-Star.tK
Spune NU drogurilor!

Radio KissStra Romania - Live

luni, 23 noiembrie 2009

Reguli Radio Kiss Star Romania

Reguli de conduita si comportament:




Reguli pentru emisie:


Atitudinea in timpul emisiei trebuie sa fie una deschisa catre ascultatori si prietenoasa. Criticile ascultatorilor, facute cu un limbaj civilizat trebuie acceptate - doar pentru ascultatori este emisia.
NU se admit rafuieli (personale sau intre ascultatori) pe post, dedicatii cu subinteles ce au ca scop jignirea/lezarea unor terte persoane, initierea sau intretinerea de conflicte cu ascultatorii sau moderatorii sau implicarea moderatorului in viata personala a ascultatorilor.
NU se implica ascultatorii in viata personala a moderatorului ori in problemele radioului.
NU se face exces de dedicatii personale sau intre aceiasi ascultatori.
NU se admite nedifuzarea dedicatiilor solicitate de catre ascultatori, indiferent de relatia moderator-ascultator si nu se accepta introducerea ascultatorilor in lista de ignore (pe perioada emisiei). Exceptii: dedicatiile cu mesaje nepotrivite decentei si bunului simt; emisiunile care nu sunt interactive sau in care genul de melodie solicitata de catre ascultator nu se potriveste tematicii alese de moderator; userii care sunt turbulenti pot fi ignorati. Nu confundati calitatea de "colegi de chat - useri" cu cea de moderator la radio !
Moderatorul aflat in emisie trebuie sa fie : pozitiv, echilibrat, coerent, deschis catre ascultatori. Prestatia lui este una publica ceea ce impune un standard profesional si moral ridicat. Este interzisa emisia in stari evidente de euforie sau pesimism - generate de probleme personale/alcool/medicamente cu efect narcotic.
Comunicarea intre moderatori si ascultatori se face pe Chat si pe Yahoo messenger deejayandy@ymail.com.com This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
Moderatorii aflati pe chat vor trebui sa urmareasca mesajele userilor trimise pe canalul tehnic si sa le raspunda.


Reguli in cadrul echipei:


Radio KissStar Romania este la nivel de imagine un tot unitar. Conlucrarea in cadrul echipei face parte din activitatea moderatorului ca si realizarea propriei emisii. Intretinerea unei atmosfere de lucru si buna colaborare in echipa este esentiala bunei functionari a radioului.
Certurile, ironiile, si impunsaturile intre moderatori sunt INTERZISE.
Criticarea emisiunilor celorlalti colegi este interzisa. Criticile se pot face sub forma de sugestii numai respectivului moderator in privat si numai dupa iesirea din emisie sau in sedintele Radio KissStar Romania Nu sunt admise nici comentariile pe post care sa puna in prim plan propria emisiune in detrimentul colegilor.
Asistarea tehnica a moderatorului in emisie de catre ceilalti moderatori aflati pe server este obligatorie. Aici se include atragerea atentiei la problemele tehnice si acordarea de ajutor pentru remedierea problemelor. In acest sens moderatorul in emisie trebuie sa fi atent pe canalul tehnic pentru a se informa daca emisia decurge la standarde normale si sa rezolve problema


Reguli in afara echipei:


Atitudinea moderatorului in afara radioului trebuie sa fie una de respect fata de propria persoana, fata de colegii din echipa radio si fata de radio.
Moderatorul Radio KissStar Romania trebuie sa promoveze Radioul si interesele lui si sa nu se implice in actiuni defaimatoare pt Radio KissStar Romania sau colegii din radio si sa nu promoveze alte radiouri pe chat, pe messenger si in emisiunile radio.
Moderatorul Radio KissStar Romania nu se imlica in scandaluri publice si evita sa fie subiect de scandal public.


Reguli la alcatuirea grilei de programe:


1. Moderatorul isi va anunta din timp disponibilitatea de emisie prin trecerea in grila pe spatiile ramase libere. Moderatorul trecut primul in grila are prioritate de emisie pe acel interval orar. In alcatuirea grilei zilnice se tine cont de grila fixa in care moderatorii isi rezerva din timp spatii de emisie.
2. Prin intelegere intre moderatori se pot face modificari in grila (aceasta inseamna acordul unanim al partilor implicate).
3. Moderatorul are prioritate in fata backpului si poate intra in emisie peste back-up oricand.
4. Daca backupul este de la un coleg se incearca anuntzarea acestuia pt a opri emisia.
5. Imposibilitatea de a putea emite (in conformitate cu grila fixa si cea zilnica) se anunta in timp util sau se gaseste personal un inlocuitor din cadrul echipei.
6. Intrarea si iesirea din emisie se fac la ora stabilita in grila. Predarea emisie se face in cel mai corect mod cu putinta iar intarzierile la intrare si iesire se fac cu acordul moderatorului al carui timp de emisie e lezat de aceste intarzieri.


Conditii pt. a emite la Radio KissStar Romania:


Sa aiba banda de net necesara pentru a putea emite
Sa prezinte calitatile profesionale necesare (imaginatie, dinamism, spontaneitate, voce placuta, creativitate, cunoasterea buna a limbii romane)
Sa prezinte calitatile morale minime (persoana de incredere, deschisa spre munca in echipa, impaciuitoare, limbaj si atitudine moderate si temperate, decenta)
Totul se face din pasiune, fapt pentru care este necesara pastrarea unei relatii de respect si colegialitate intre moderatori.
Sa fie deacord cu prezentul regulament
Lipsa acordului cu aceste norme inseamna implicit incetarea sau neinceperea colaborarii intre moderator si Radio KissStar Romania.
Incalcarea repetata sau care are ca efect tulburarea functionarii corespunzatoare a programelor radio se sanctioneaza cu suspendare pe termen limitat sau definitiv in functie de gravitatea faptelor.
Arhivarul, motor de cautare si director web romanesc
Campania antifumat EUrespir